21 C
Skopje
22.10.2020 - 17:19

Ознака: падини

Се гради снежниот град на падините на Попова Шапка

Детскиот културен центар „Карпош“ - Скопје годинава, по 43-ти пат, ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и карван - 2020“, која...

Ништо не пере подобро од валавицата на Голема Река

Валавицата е музеј на отворено. Задолжително треба да се зачува и заштити. Многу туристи доаѓаат само да видат како се работи, на кој принцип...