31.3 C
Skopje
17.9.2019 - 19:00

Ознака: Павлина Апостолова

Замина последната певица основоположничка на Операта

Со своето дејствување како уметница Павлина Апостолова остави длабоки траги во историјата на нашата оперска култура. Она што таа ни го подари како наследство...