27.3 C
Skopje
24.6.2019 - 16:15

Ознака: Павле Павлов

Павле Павлов – гимнастички првак во сите категории

Павлов беше меѓу најдобрите и најекспонираните македонски гимнастичари во 60-тите години од минатиот век. Повредата го оддалечи од омилениот спорт, кој подоцна го замени...