30.4 C
Skopje
20.7.2019 - 14:17

Ознака: Павел Јурачек

Филмови во Кинотеката за бунтовната ’68

Во пролетта и летото 1968 година се случуваат бурни протести на младите од САД, преку Париз и Берлин, до Прага и Белград, кои ја...