Ознака: Паблик Рум

„Андерфест“ ги најави музичките изведувачи за оваа година

Скопје и оваа година ќе биде домаќин на музичкиот фестивал – „Андерфест“. Прогресивниот, музички фестивал оваа година ќе понуди дводневно комплетно уживање и ќе...