20.5 C
Skopje
1.10.2020 - 18:19

Ознака: оџачар Алија

Oџачарот најбараниот човек есенва во Кичево

Во овој период од годината, најбараниот човек во Кичево е оџачарот Алија, кој во месеците септември, октомври, ноември и декември има полни раце работа,...