20.8 C
Skopje
22.8.2019 - 9:30

Ознака: Оља Савичевиќ-Иванчевиќ

„Друга приказна“ ќе даде придонес во кампањата пред референдумот

Несомнено е дека нашите позиции, и како поединци и како фестивал, се проевропски и во насока на поврзувања, регионални и глобални. Се разбира, нашата...