28.7 C
Skopje
18.7.2019 - 19:51

Ознака: оштетен пат

Патот Кичево-Битола во лоша состојба, возачите реагираат

Патниот правец Кичево –Битола е во многу лоша состојба, а на одделни делници патот е толку оштетен, што може да придонесе возилата избегнувајќи ги...