13.2 C
Skopje
22.4.2019 - 13:00

Ознака: Оци

Последниот оброк на мумијата Оци бил месо од дива коза

Научните истражувања покажаа дека последниот оброк на ледениот човек Оци, кој починал пред 5.300 години на Алпите, бил добро балансиран, но исто така и...