5.8 C
Skopje
29.11.2021 - 21:37

Ознака: оценуваат

Како политичките партии ја оценуваат новата методологија

Како гледаат политичките партии во Македонија на новата методологија на ЕУ, што значи таа за државата и за граѓаните во иднина и дали ќе...

Инспекторите ги оценуваат училиштата

Во рамките на процесот на интегрална евалуација, кој веќе неколку години се спроведува во македонските училишта, државните просветни инспектори деновиве ја скенираa работата на...