3.7 C
Skopje
11.12.2019 - 21:26

Ознака: ОХО

„Треш фешн“ повторно ја буди екосвеста

По осми пат оваа година здружението за едукација, комуникација и консалтинг „Охо“ организира „Треш фешн“, натпревар на креации изработени со реупотреба на материјали. Ревијата...

Сите сме различни, но прекрасни!

Секој треба да се прифати онаков каков што е, а не да постои секундарна дискриминација поради изгледот или поради некои други причини, вели Марија...

Првата награда за стрипот „Круг“ на средношколецот Никола Панов

Стрипот насловен „Круг“ му ја донесе првата награда за најдобар стрип „лифт“ од книгоиздателството „Темплум“ и ОХО, на средношколецот Никола Панов од Штип, кој,...