Ознака: „Оф-фест“

Небесниот лет на Кеита и на Финч и приказните на Роџевски

Осумнаесеттото издание на „Оф-фест“ беше отворено завчеравечер со концертот на Секу Кеита и на Кетрин Финч во МОБ, двајца извонредни музичари, кои иако доаѓаат...

Девет концерти во шест дена на 18-от „Оф-фест“

Фестивалот „Оф-фест“ годинава ќе се одржува во рекордни шест дена, од 3 до 8 јуни, и ќе понуди девет концерти и еден документарен филм,...

Музика од Мали и светски ѕвезди на „Оф-фест“

Традиционалниот „Оф-фест“, кој годинава ќе се одржи (рекордни шест дена) од 3 до 8 јуни, е сочинет од девет настапи и еден документарен филм....

Групата „Офичина Зои“ ги пренесе духот и темпераментот на Саленто

Ритамот, емоциите и енергијата со која нѐ заплиснаа членовите на овој уникатен состав, наидоа на одек во публиката, која реагираше со аплауз, но и...