Ознака: офлајн

Истражувачкиот филмски фестивал порача – најдобро останете офлајн!

„Вистината, лагата и лајковите“ е тема на годинешниот Истражувачки филмски фестивал, отворен завчера во „Кино култура“, во присуство на многубројна публика. Темата на фестивалот...