Ознака: ОУ „Тодор Ангелевски“

Aсфалт за спортските терени на ОУ „Тодор Ангелевски“ во Битола

Денеска во Битола почна асфалтирањето на реконструираните спортски терени во училишниот двор на ОУ „Тодор Ангелевски“. Терените ќе бидат наменети за мал фудбал, кошарка, тенис...