31.8 C
Skopje
25.6.2021 - 12:11

Ознака: оттргнување

Со „Обамагејт“ Трамп се враќа на неговата омилена тактика

Со „Обамагејт“, Трамп го обвини Обама и повторно се враќа на неговата омилена тактика - одвраќањето од вниманието од себе преку обвинувањето на другите Американскиот...