22.8 C
Skopje
21.9.2021 - 15:53

Ознака: отровна жива

Исчезнале 400 тони отровна жива

ТEМПИРАНА ЕКОЛОШКА БОМБА ВО СРЦЕТО НА МАКЕДОНСКАТА ПРЕСТОЛНИНА Според сведочења на поранешни вработени, но и според официјални извештаи до кои дојде нашиот весник, за време...