7.9 C
Skopje
4.12.2020 - 21:54

Ознака: отпис

Државата ќе отпише над 10 милиони евра долгови на граѓаните

Собранието го изгласа Законот за отпис на камати и репрограмирање на долгови и трошоци на физички лица, со што над десет милиони евра долгови...