2.2 C
Skopje
28.2.2020 - 10:30

Ознака: Отоманското Царство

Непобитни исти факти – различни вистини

Да продолжат или да прекинат преговорите околу „разликата“ за името на нашата држава (3) Пишува д-р Гале Галев Втората половина на 19 век, погледната од...