Ознака: откажување

Градоначалниците се откажуваат од платите

Градоначалниците од владејачкиот СДСМ денеска на социјалните мрежи објавуваат слики од уплатници со кои покажуваат дека од платите за април задржале само 14.500 денари,...

Фудбалерите на Рома доброволно се откажаа од четири месечни плати

Рома објави дека нивните фудбалери, тренери и останати вработени во клубот „доброволно“ се откажале од четири месечни плати за да помогнат на клубот за...

Партијата на пензионери се откажува од државните финансиски средства

Партијата на пензионери соопшти дека доброволно се откажува од финансиските средства, кои треба да ги добие од државниот буџет до крајот на оваа година. Со...

УЕФА уште е во фаза на чекање за можното откажување на...

Европската куќа на фудбалот УЕФА уште е во фаза на чекање за да се одредат плановите за Европското првенство 2020 и дали е можно...