Ознака: отиња

Распишан тендерот за изградба на брана Отиња во Штип

Изготвиме проект, обезбедивме средства и започнуваме постапка за изградба на браната Отиња во Штип, истакна министерот за трнспорт и врски Благој Бочварски при денешната...

Ограда на реката Отиња во Штип

Екипи на Општина Штип деновиве поставуваат заштитна ограда по течението на реката Отиња, односно по пешачката површина на улицата Кеј Маршал Тито, од градската...

Владата ќе даде 7,5 милиони евра за изградба на браната Отиња

Владата ќе помогне во изградбата на браната Отиња, најави премиерот Зоран Заев, кој е во посета на Штип. - Проектот кој штипјани го чекаат повеќе...