Ознака: отежнат сообраќај

Поради магла намалена видливост на патиштата

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Намалена видливост поради магла од 50 до 100 метри има во Тетово, Гостивар, Битола, Прилеп,...