4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 21:04

Ознака: „Отвори се“

„Отвори се“ е слоганот на „Евровизија 2020“

Почувствувај ја слободата да ја прифатиш пораката на свој начин. Само така подобро ќе се разбереме едни со други, вели Сиетс Бекер, продуцент за...