16 C
Skopje
21.9.2018 - 23:46

Ознака: отворено писмо

Отворено писмо

Како научници и автори сакаме да се осврнеме на прашањето на извртувањето на суштината на Преспанскиот „договор“ во некои кругови, како и портретирањето на...

Отворено писмо

Како научници и автори сакаме да се осврнеме на прашањето на извртувањето на суштината на Преспанскиот „договор“ во некои кругови, како и портретирањето на...

Српската листа бара од Вучиќ да не се откажува од северно...

Градоначалниците на општините со мнозинско српско население во Косово, во отворено писмо до претседателот на Србија Александар Вучиќ, побараа од него да не се...

ДОГОВОР ИЛИ СПОГОДБА – Факти или фалсификати

УРГЕНТНО ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕД РЕФЕРЕНДУМСКОТО ПРАШАЊЕ ОД Панде Колемишевски, новинар До Талат Џафери, претседател на Собранието Зоран Заев, претседател на Собранието До претседателот на СДСМ До претседателот на ВМРО –...