Ознака: „Отворена врата“

Отворена вратата за евтина работна сила од Бангладеш, Украина…

Бројот на странските работници во една фирма не смее да биде поголем од една третина од вкупниот број вработени Хрватската влада повеќе нема да ги...

Македонска премиера на филмот „Отворена врата“

Во рамките на ИФФК „Браќа Манаки“, со почеток од 19.00 часот, ќе се одржи македонската премиера на играниот филм „Отворена врата“ во режија на...

Премиери на „Туста“ и „Отворена врата“ во Мотовун и во Сараево

Два филма во кои македонската продуцентска куќа „Авард филм и видео“ се јавува како копродуцент ќе бидат прикажани на филмските фестивали во Мотовун и...