-1.2 C
Skopje
27.10.2021 - 8:33

Ознака: осум јазици

Јапонците развија заштитна маска што преведува осум јазици

Јапонскиот стартап за роботи „Донат роботикс“ создаде паметна заштитна маска за лице што е опремена со високотехнолошки опции, кои имаат цел да им олеснат...