7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 22:20

Ознака: осум часа

Со слушалки на уши не подолго од осум часа

ПАНДЕМИЈАТА НАМЕТНА МЕРКИ ЗА ПРЕТПАЗЛИВОСТ И ПРИ КОРИСТЕЊЕ НА ТЕХНОЛОГИЈАТА Оние што користат слушалки подолг временски период мора да ги извадат и да направат одмор,...