22.6 C
Skopje
22.8.2019 - 1:17

Ознака: осум компании

Со осум компании завршени се преговорите за инвестирање

Осум странски компании имаат донесено одлука за инвестирање во Македонија и се чека потврдата од матичните компании за да се потпишат договорите. Ова го најави...