1.5 C
Skopje
20.1.2020 - 17:24

Ознака: Остров Понца

Понца – островот каде Мусолини бил чуван во заточеништво (видео)

Италијанскиот остров Понца на којшто во 1943 година Мусолини бил чуван во заточеништво, сега секоја година е цел на инвазија од туристи. Понца, најголемиот остров во...