29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 12:37

Ознака: Остинати

Остинати огништа по села и градови

Во спогодбата потпишана на 27 ноември 1919 година, во чл. 56, беше предвидено да се направи доброволна размена на населението меѓу Бугарија и Грција....