6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 13:27

Ознака: останува

Возењето со електрични автомобили останува луксуз

Земјите од Западен Балкан остануваат да бидат потенцијален пазар за половните автомобили, кои се исклучуваат од сообраќај во развиените европски земји, поради амортизираност или...

Бојан Јовановски останува во притвор

Бојан Јовановски останува во притвор. Апелациониот суд ја одби неговата жалба со која бараше да се брани од слобода. Судиите оцениле дека сè уште постои...

Законите одблокирани, останува неизвесноста за техничка влада

По повеќедневните меѓусебни натегања и превирања, власта и опозицијата конечно се согласија без блокада да поминат 40 закони во Собранието, кои се врзани со...

НАТО останува верно на принципот „сите за еден, еден за сите“

Наши специјални известувачки од Лондон Јасминка Павловска и Маја Јаневска-Илиева Изјавите и спротивставените тези на претседателите на САД и на Франција за „мозочната смрт“ на НАТО,...

Пештерата на Тито останува туристички бренд

Владата на Федерацијата Босна и Херцеговина ја прифати програмата за распределба на средствата наменети за развој на туризмот, со која се одобруваат 50.000 конвертибилни...