0.8 C
Skopje
21.1.2022 - 11:34

Ознака: останат

За богатите има вакцини, за сиромашните – ако останат

Анализирањето на напредокот според нивоата на приходи на земјите ги истакнува разликите во светот: повеќето од администрираните дози биле во земји со повисоки приходи,...

Над три милиони Европејци оваа зима ќе останат без греење

Истражување на Европската конфедерација на синдикати Животот со пандемијата, која трае веќе две години, создаде несакана клима, во која државите од светот се соочуваат со...