Ознака: Осој

По еден век се вратија венчавките во црквата „Света Петка“ во...

По пауза од еден век се случи првата венчавка во возобновениот црковен храм „Света Петка“ во селото Осој, Кичевско. Судбоносното „да“ пред бога го...