18.8 C
Skopje
13.6.2021 - 19:54

Ознака: Осоговските планини

Шар Планина ќе стане еден од најголемите национални паркови во Европа

Со финализирањето на процесот за прогласување на Шар Планина и Осоговските планини за заштитени подрачја ќе се зголемат можностите за прекугранична соработка со соседните...