25.8 C
Skopje
19.9.2021 - 19:12

Ознака: осогово

Осогово стана заштитен предел

Министерот за животна средина и просторно планирање, Насер Нуредини, информира дека на денешната седница Владата донесе неколку одлуки што се од голема важност за...

Усвоена иницијативата за прогласување на Шар Планина и Осоговските Планини за...

Министерството за животна средина и просторно планирање информира дека на денешната седница на Владата беа усвоени иницијативите за заштита на две подрачја во нашата...