12 C
Skopje
25.9.2018 - 3:36

Ознака: Осново училиште

Блокирана сметката на ОУ „К.Ј.Питу“- Кичево

Основното училиште ОУ „Кузман Јосифоски- Питу“- Кичево и оваа учебна година ја започна со блокирана сметка, без спортска сала и училишна ограда. Па така...