20.5 C
Skopje
25.8.2019 - 4:58

Ознака: основачи

Основачите на ВМРО-ДПМНЕ го поддржуваат референдумот

Ние, потписниците на ова писмо, кои имавме среќа да учествуваме во поставувањето на темелите на нашата независна држава, следејќи ја политичката состојба во земјата...

Основачите на ВМРО-ДПМНЕ повикаа да се гласа „ЗА“ на референдумот

Основачите на ВМРО-ДПМНЕ предводени од Љубчо Георгиевски, Гојко Јаковлески, Димитар Димитров, Љубе Бошковски, Горан Рафајловскли, Ѓулистана Марковска, Љупчо Балковски... денеска преку писмо до јавноста...