16.7 C
Skopje
27.5.2019 - 9:59

Ознака: осломеј-туин

Во кичевско се реконструира локалниот пат Осломеј – Туин

За да се олесни движењето на моторните возила и други превозни средства, да се зголеми пропусната моќ и безбедноста во сообраќајот, во Општина Кичево...