15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 16:50

Ознака: ослабена

Многу е веројатно дека заштитата од вакцината ќе ослаби со текот...

Заштитата што ја дава вакцината против коронавирусот, најверојатно, ќе ослаби со текот на времето, а кампањите за вакцинација ќе траат и во наредните години,...