9.8 C
Skopje
6.12.2021 - 15:59

Ознака: ОСКАР ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ

Кога барањето ќе се претвори во илузиjа

ФИЛМ+РЕЦЕНЗИЈА+ОСКАР ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ Кон „Земја на номадите“, режија, сценарио и монтажа: Клои Жао, улоги: Френсис Мекдорманд, Дејвид Стратерн, Линда Меј, Шарлен Свенки, фотографија: Џошуа...