31.3 C
Skopje
17.9.2019 - 19:11

Ознака: Оскаровски измени

Оскаровските измени однапред осудени на пропаст

Новините за наредното издание се промена на датумот, времетраењето и внесувањето нова категорија за најпопуларен филм Последното доделување на наградите на Американската филмска академија забележа...