24.8 C
Skopje
18.6.2021 - 13:38

Ознака: осип Броз–Тито

Чествувања за Гоце Делчев, Пере Тошев и Јосип Броз–Тито во Прилеп

Делегација од oпштина Прилеп, предводена од градоначалникот Илија Јованоски и делегации од политички партии, денеска изутрината положија свежи цвеќиња пред спомен бистата на револуционерот...