Ознака: осигурување

Продолжува можноста за одложено плаќање од 30 дена за полисите на...

Еуролинк осигурување ќе продолжи да овозможува одложено плаќање од 30 дена на физичките лица за сите нови или обновени полиси од сите класи на...

Ризикот висок, а осигурувањето?

Откога минатата недела војник од соседната Албанија загина за време на воена вежба во Литванија и во период кога во земјата се подготвуваат измени...

Осигурителната индустрија континуирано се развива

Осигурителната индустрија во нашата земја во последнaта декада забележа огромен пораст во сите сегменти на своето функционирање: бруто-полисираната премија (БПП), број на продадени договори...

Над 800 илјади евра отштета ќе исплати осигурувањето за сообраќајката кај...

Осигурителната компанија „Еуросиг“ ќе треба да исплати отштета од над 800 илјади евра за сообраќајката кај Ласкарци. Претседателот на Советот на експерти на Агенцијата за...

Стопанска банка станува најголема продажна мрежа за осигурување

Стопанска банка го презентира својот најнов проект, со кој ја збогатува својата содржина, односно понудата на кредитни производи со вклучено осигурување, меѓутоа и дополнително...

Стопанска банка станува најголема продажна мрежа за осигурување

Стопанска банка го презентираше својот најнов проект со кој ја збогатува својата содржина односно понудата на кредитни производи со вклучено осигурување, меѓутоа и дополнително...

Една милијарда евра акумулирани во двете пензиски друштва од вториот столб

Околу 500 илјади члена имаат двете пензиски друштва во вториот столб од задолжително капитално финансираното пензиско осигурување. Вкупните средства што во овие две пензиски...