15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 16:00

Ознака: оса

Нов хируршки алат инспириран од осите

Начинот на кој осите ги положуваат своите јајца се нова инспирација за научниот свет. Група научници во Холандија следејќи го начинот на кој осите ги...