16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 6:20

Ознака: осаменост

Сто години македонска осаменост

Овие скромни редови ги посветувам на епохата од еден век на Конески и ги упатувам до сите чесни македонски родољуби, па со овој мал...

Отуѓеноста и осаменоста како феномен на денешницата

Осаменоста во Германија зема замав како епидемија, особено во главниот град. Таму сѐ погласни се заговорниците на идејата, по примерот на Велика Британија, да...

Не е само Фејсбук виновен за осаменоста кај младите

Социјалните мрежи не се јасен показател дека нивната честа употреба има врска со поголема осаменост, затоа што и оние што најмногу ги користеле имаат...