14.8 C
Skopje
22.9.2021 - 16:40

Ознака: орото во Чаир

Чулев: Ако се потврди автентичноста на „орото во Чаир“ ќе следат...

Намалување на бројот на заразени од вирусот Ковид-19 е возможно само доколку граѓаните се дисциплинирани и ги почитуваат мерките за ограничување на движењето, носат...