12.2 C
Skopje
18.11.2019 - 0:52

Ознака: Ордан Чукалиев

Како до попродуктивно земјоделство?

Нашето производство го карактеризираат мала заработка, ниски приноси и високи трошоци. Треба да се подобри технологијата што се користи во земјоделството за да се...