Ознака: органодарителство

Најавено отворање на Банка за ткива и коски до крајот на...

Министерот за здравство Венко Филипче и националната координаторка за трансплантација д-р Маја Мојсова Мијовска, денеска одржаа прес-конференција, по повод одбележувањето на Европскиот ден на...