Ознака: општинска зграда

Тешка кражба во општинската зграда во Арачиново

Секретарот во општина Арачиново вчера пријавил дека во периодот од 16 часот на 4 јуни до 8 часот на 8 јуни непознат сторител извршил...

Нова столарија на општинската зграда и домот на културата

Привршуваат активностите за промена на столаријата на општинската зграда и во домот на културата во Берово. По повеќе од две децении, општинската зграда и...

Енергетска фасада на новата општинска зграда во Кичево

Откако минатата година започна реконструкцијата на поранешната команда на гарнизонот Кичево, со што почна нејзината пренамена, со промена на старите дотраени врати и прозорци...

Фото: Животни судбини

И додека административците добро заседнати во своите фотељи го поминуваат својот работен ден, големо стадо овци во беспрекорен ред и по силен дожд го...

За Светскиот ден на Ромите, пред општинската зграда нема да се...

Традицијата востановена пред неколку години, за Светскиот ден на Ромите 8-ми април, на јарболот пред општинската зграда во Кичево да се вее и ромското...