-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 6:57

Ознака: општествена

Помали фирми – помала општествена одговорност

Средните и големите компании се главно оние што имплементираат практики за општествена одговорност, додека оваа практика помалку се применува кај стартап, микро и малите...