36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 18:54

Ознака: општа болница

Деновиве се отвора модуларниот ковид-центар во кичевската општа болница

Модуларниот ковид-центар што е монтиран во кругот на кичевската општа болница деновиве ќе ги прими првите пациенти. Центарот почна да се гради кон крајот...

Донација на амбулантно возило од Германската амбасада за прилепската болница

Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп денеска доби донација на амбулантно возило од амбасадата на СР Германија преку НВО „Центар за граѓански иницијативи“. Новото...

Лекарски уверенија повторно се издаваат во кичевската Општа болница

По пауза од десет години, лекарски уверенија граѓаните на Кичево ќе можат да добијат и во Општата болница во  нивниот град, за што се...

Нова опрема за офталмолошкиот оддел на кичевската општа болница

Кичевската општа болница обезбеди нова најсовремена опрема за офталмолошкиот оддел, со која се гарантира прецизна дијагностика за пациентите. Оваа здравствена установа повеќе нема да...